Notice: Undefined index: contact-form-7 in /home/regijahr/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 185

Notice: Trying to get property of non-object in /home/regijahr/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 185

KONCERT LEPE BRENE 06.02.2014

Još par dana do spektakla u Krnjaku

lepa_brena_karlovac

Koncert Lepe Brene povodom obilježavanja Dana žena, koji se trebao održati u sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu, prebačen je na nogometno igralište u Krnjaku.

“Zbog iznimnog interesa javnosti i objektivnih tehničkih problema s realizacijom zamišljenog spektakla na koncertu Lepe Brene u Karlovcu dana 08. ožujka 2014. obavještavamo Vas o promjeni lokacije održavanja koncerta.

Umjesto u sportskoj dvorani Mladost, Lepa Brena i njezin prateći tim glazbenika, plesača i pirotehničara, poseban spektakl izvest će na nogometnom igralištu Krnjak pokraj Karlovca.

Sve ulaznice kupljene do sada preko sustava Eventim vrijedit će i za ulazak na tu novu, par kilometara dalje drugu lokaciju”, napisao je medijski producent Vedran Strukar iz agencije Media agent.

Agencija prenosi i izjavu Lepe Brene uoči koncerta:

“Ne mogu opisati koliko sam sretna zbog toliko izuzetnog interesa publike za mojim koncertom u karlovačkom kraju nakon punih trideset godina. Organizatori me svakodnevno obavještavaju da se ulaznice odlično prodaju. Ta uzvraćena ljubav koju i dalje uzajamno osjećam sa svojom publikom dodatni mi je poticaj da na tom nogometnom igralištu napravimo doista pravi spektakl zabavne glazbe i vesele atmosfere koji će se dugo pamtiti.

Bit će tu i specijalnih efekata, vatrometa i još mnogih drugih iznenađenja. U slučaju odobrenja nadležnih institucija za zračni promet i adekvatnih vremenskih uvjeta prihvatila sam prijedlog lokalnih organizatora i publici ću prirediti još jedno specijalno iznenađenje. Ovim putem puno zahvaljujem i lokalnim medijima u karlovačkom kraju kojima ću u svakoj prilici, kao i do sada, biti na raspolaganju i za daljnju suradnju kako bismo se svi zajedno pripremili za ovaj koncert.

Hajde da se volimo i vidimo se u subotu 08. ožujka na nogometnom igralištu Krnjak”.

Regija.hr

Komentiraj


Prijava

Registracija | Izgubljena lozinka?

Notice: Undefined index: contact-form-7 in /home/regijahr/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 185

Notice: Trying to get property of non-object in /home/regijahr/public_html/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 185